Hjulen börjar snurra.

Ja nu börjar äntligen hjulen snurra vad gäller husbygget. =) I fredags fick vi äntligen den där nybyggnadskartan som har tagit sådan tid. Det är alltså tre pappersbitar över hur tomten ser ut. Jag förstår inte riktigt varför det tog fyra veckor eller varför den kostar 6000:- (!!!). Men men tydligen nödvändigt.

Så idag var vi på möte med våran säljare Erica. Hon är helt underbar och det känns så bra med henne. Hon har svar på tal och är ärlig om vad vi EGENTLIGEN behöver. Det vi gjorde idag var att kolla över hur vi vill ha det med tillvalen. Vad vi vill ha för golv, om vi ska ta egna golv, väggar, fönster, storlek på fönster, dörrar, tak och en miljarder andra tillval.

Vi gick genom detta för några månader sen men nu har vi ju ändrat oss lite. Vi tog till FLER tillval men kom ner i summa med en ca 15.000:-. Det gillar vi. =) Sen skickades det in lite papper och ansökningar om bla bygglovet idag. Så nu börjar det kännas att det är på väg. Nu kommer det ta ca 2 v innan nästa möte med henne då vi ska skicka in fabriksordern.

Det vi ska göra under dessa två veckor är att kolla över olika entrepenörer ang markarbetet och få lite offerter från olika ställen samt hitta en kvalitetsansvarig som ska följa oss under hela bygget och se till att allt går rätt till.
Sen ska vi på möte med kommunen på torsdag där vi bla får träffa våra blivande grannar. Det är mest ett info möte om hur det kommer bli därute samt om vi har funderingar och frågor.


Det blir nog asbra detta. Väldigt spännande är det och mycket forskning kring allt blir det. =P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback