Vägbula nr 1.

Vi har ju räknat med att det kommer komma en del vägbulor för oss gällande husbygget. Det gör det alltid, Det går aldrig helt felfritt lr perfekt och det är något man måste vara beredd på.

Igår ringde kommunen oss och sa att de måste kalla till möte. De har nämligen ritat fel på nybyggnadskartan! Jag förstår inte riktigt hur den missen kan bli. Den tar alltså fyra veckor för dom att rita pga att minsta lilla detalj måste bli perfekt. Den går mellan 4 st skrivbord som alla kollar att det gått rätt till.  Det kostar även 6000:- för den jävla kartan. Den är alltså det viktigaste vi måste ha för att få bygglov osv. 


vi redan skickat in en del av nybyggnadskartan eftersom att det var ett tag sen vi fick den så har ju hjulen satts i rullning. Men de hade ritat fel på höjdskillnader, så då vill de ha ett möte med oss och de två grannar till vänster om oss som det även påverkar. Jag blir lite bitter över detta för nu innebär det att vi kommer få vänta ytterligare ett tag till.

Men vi ska på mötet imorgon kväll och de sa att om vi har tur så behöver vi inte en ny karta, utan det kan funka med den vi har. Så vi hoppas på att vi har tur.

Kommentarer
Postat av: linda

Fasen va surt, hoppas de löser sig smidigt iaf!

2010-11-02 @ 12:42:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback