Kundpärm Check!

Idag hämtade vi ut våran kundpärm som vi får av Älvsbyhus. I den fick vi med bygganmälan, blanketter för bygglov, energideklaration, cheklista plus en massa massa info.



Alla papper som vi får gällande huset ska vi sätta in i denna pärm. Dels för att vår kvalitetsansvarig ska ha lätt att hitta alla papper och dels för att det blir lättare för oss själva. Jättebra tycker jag att de skickar ut sånna pärmar och speciellt checklistan. Det är inte lätt att komma ihåg allt själv och där står det steg för steg vad vi ska göra under denna tid.

Idag var vi även på kommunmöte (igen.). De ringde oss i måndags och sa att de har ritat fel på vår nybyggnadskarta. Hur f*n man nu kan göra en sådan miss är för mig ofattbart eftersom den hamnar på fyra skrivbord som KONTROLLERAR att allt gått rätt till. Har alltså fyra personer missat detta? Helt otroligt.

Vi har ju redan skickat in lite papper så vi båda suckade stort och högt. Men som TUR är så påverkar det inte kartan alltför mycket, det var mer på grannens tomt. Men de skulle lösa problemet med kartan snarast möjligt.

Annars ser det bra ut och vi vill bara att det ska sätta igång på riktigt nu! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback