Det närmar sig.

Idag var vi på möte med Erika från Älvsbyhus. Vi gick genom allt det viktiga plus våra tillval en gång till, för idag har vi skickat in fabriksordern. =D Det är så himla spännande, men mycket mycket att tänka på.

MEN vi har ju fortfarande inte fått ett godkänt bygglov. *suck* Erika fick tag på den ansvarige under tiden vi var där och han sa att det löser sig på något sätt, finns olika alternativ som vi kan använda oss och gå runt det där. Men nu sa han iaf att kommunen hade skickat ut brev till alla våra blivande grannar om detta. De måste alltså godkänna våra 20 cm.  Varken han eller Erika tror att det är någon som inte kommer godkänna detta så förhoppningsvis får vi bygglovet tills om två veckor. Om de till exempel inte godkänner vårat hus tänker ju inte vi godkänna deras. Deras hus är ju precis lika höga som vårt så de kommer ju med få problem med bygglovet. What comes around goes around.

Om nu någon skulle göra det så har Erika några ess i rockärmen att ta till och det känns himla skönt faktiskt. Men när vi väl fått bygglovet så går det fort. Då ska vår kvalitetsansvarig samkalla till ett byggsamråd sen sätts markarbetet igång. =D Jag längtar verkligen.

Jessi

Kommentarer
Postat av: josefine

allt bra med dig? :)

2010-11-29 @ 23:16:21
URL: http://osin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback