Assistentjävel.

Vår säljare på Älvsbyhus Erika försökte ju ringa kommunen väldigt desperat i tisdags utan att få tag på någon ansvarig. De är väldigt svåra att få tag på, antingen sitter de i möte eller så har de gått hem för dagen. Men igår fick hon tag på den kvinnan som ringde oss och sa att vårt bygglov nekades.

Vi får alltså om vi vill lägga mur eller sten lr nåt under huset, så att det höjs upp 20 cm. Men huset får inte vara 20 cm högre. Erika blev ju helt galen o ifrågasatte en himla massa och hon ifrågasatte hur de skulle få de tomterna bebodda eftersom vi har standardmått på vårat hus, då har alltså smålandsvillan, a-hus , eksjöhus och alla andra bolag samma mått. Då kan ju ingen bygga på den gatan. Om man nu inte bygger i lösvirke.

Sen efter mycket tjaffs så fick Erika reda på att denna kvinna var den ansvariges assistent!! Där har alltså assistenten tjaffsat med oss om vad vi får göra och inte göra. Helt sjukt. Men Erika fick tag på den ansvarige idag och han sa att han bara skulle rådgöra med sin chef och att det antagligen inte skulle vara några problem.

Hade vi fått prata med honom från första början så hade vi sluppit detta. Jisses alltså. Det är skönt att ha Erika på sin sida för hon är en riktig krigare och hon vet ju vad hon pratar om. Hon är guld värd!!

Det är alltså bara bygglovet vi väntar på, allt annat är klart. Sen kan det sättas igång på riktigt. =)


Kommentarer
Postat av: Anonym

yeeeeyyyyy!!!!! <3

2010-11-24 @ 22:35:50
Postat av: Sebbe

Hoppas det löser sig nu då! :)

2010-11-25 @ 02:08:04
Postat av: Catrin

man kan ju bli irriterad för mindre =P

Snacka om att förstöra för folk i "onödan" om det nu visar sig att det löser sig i alla fall!

2010-11-27 @ 12:14:14
URL: http://cocobycatrin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback