Den finaste granen!

Den har jag! HA! Snart iaf. =P Idag var jag o köpte en PLASTgran. Bläää tänkte jag, men vi bestämde oss redan förra året för en plast detta år. Är lite krångligt med riktig när vi bor i lägenhet tre våningar upp som hinner barras ner ordentligt och att det inte finns någonstans att slänga granfan.

Så kl 9 åkte jag till Jula. Vi hade redan spanat in en där. Sen när Linus hade vaknat så monterade vi ihop den och tände lamporna.



Den lyser SKITFINT i verkligheten. Vi satte på glittret och kom på att vi behöver mer glitter. Så vi pyntade inte mer då.

Men så här ser den ut i kvällsljus.



WOW eller hur?  Jag hade inte så höga förväntningar på granen. Det har jag aldrig med en plastgran. Men jag o Linus är supernöjda med denna.

Jag vet två till som är supernöjda så fort kartongerna till julpyntet kommer fram..



Fling o Molly. Julen är den bästa tiden på året för dom, Speciellt julgranen. Oj vad den är rolig med allt glitter o kulor. För att inte tala om alla paket med snören som ligger under.


Men jag ska ta kort när den är helt färdig sen. Väntar på att min andra halva ska komma hem från ett möte med jobbet så vi kan lyssna på julmusik, dricka glögg o klä granen. DET är mys!

Jessi



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback